Persoonlijke referenties

Persoonlijke referenties

Bent u tevreden over onze begeleiding of bent u aanwezig geweest bij een plechtigheid door ons geleid?
Denkt u dat wij bij andere families ook van toegevoegde waarde kunnen zijn? Deel dan uw ervaring, zodat andere families zich een beeld kunnen vormen over onze werkwijze. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld en wij danken u daar hartelijk voor.

Een warme groet van,
Debby van der Weegh en Jacob Buijsman

 

Uw referenties:

 

Juli 2018 overleed mijn lieve vrouw, onze (schoon) moeder en oma. Wij als gezin hoefde niet lang na te denken wie ons moest komen helpen, dat werden Jacob en Debby. Wij als gezin kijken terug op een mooie (voor zover het mooi kan zijn) tijd waarin Jacob ons heel fijn heeft begeleid in deze moeilijke periode, met heel veel tranen maar ook met een grapje en een dolletje op zijn tijd. Wij zouden Jacob en Debby zeker aanbevelen in zo`n nare periode, ze helpen waar het nodig is en waar het kan, wij zijn heel dankbaar wat ze allemaal voor ons hebben gedaan. Lieve Jacob en Debby, we hebben het nog niet vaak genoeg kunnen zeggen maar heel erg bedankt voor alles, de dagen dat jij bij ons was en het maken van het prachtige memoriam en voor het luisteren naar ons! DANKJEWEL!!!!!

Familie Kuipers,Ens
Oktober 2018 

Onze vader schreef elk jaar in zijn nieuwe agenda het telefoonnummer op van Debby en Jacob. Wij als kinderen van onze overleden vader begrijpen nu waarom hij dat deed. Er werd door Jacob naar ons geluisterd, we ervoeren dat wij de tijd kregen om over dingen na te denken, voor er beslissingen genomen moesten worden. Er werd zorgvuldig bij ons aangesloten en naast dat er veel ruimte geboden werd over hoe wij het wilden, werden er suggesties gedaan om ons op weg te helpen. Er komt in die dagen veel op je af. De manier waarop Jacob dit deed ervoeren wij als werkelijk betrokken en liefdevol. Mede dank zij hen hebben wij goed afscheid kunnen nemen van onze vader. Jacob zei in de nabespreking iets van in de trant van ''omdat dit werk ons zo aan het hart ligt, kunnen wij het beste van onszelf geven''. Wij gunnen andere families die een dierbare verliezen ook zo'n uitvaartondernemer. Dank jullie wel Jacob en Debby. Wij dragen jullie een warm hart toe.

Familie Feddes, Nagele
September 2018

Mede door de fijne en betrokken begeleiding van Jacob, mogen we terug kijken op een bijzondere week en mooie uitvaart van onze man/vader/opa. Met zijn persoonlijke benadering heeft Jacob ons met raad en daad, geduld, luisterend oor en kritische blik bijgestaan in dit proces en ons alle ruimte gegeven om onze wensen een plek te geven. Jacob was altijd vlot en goed te bereiken. Wij kijken dankbaar en zeer tevreden terug.

Familie van Meerlant, Emmeloord
Augustus 2018 

Wij hadden geen ervaring met het regelen van een uitvaart en hebben dit aan Jacob verteld. Wel al hadden we met onze (schoon)moeder/vrouw besproken wat haar wensen waren en dat was heel prettig, omdat er in korte tijd veel geregeld moet worden. Dat geeft vooral rust! De begeleiding die we kregen was heel gericht en duidelijk, invoelend, meedenkend en begripvol. Vanaf het begin reikte Jacob ons mogelijkheden aan, waarin we zelf konden beslissen of we dat wilden. Dit leidde tot mooie waardevolle momenten. Wij konden ons volledig op de uitvaart richten, terwijl Jacob alles overzag en regelde. Wij kunnen terugkijken op een mooie uitvaart waar (schoon)moeder/vrouw/oma het middelpunt was op een manier die bij haar paste en ook met aandacht voor de nabestaanden.
Wij bevelen Jacob en Debby van harte aan, bij iedereen!

Familie Hollestelle, Ens
Augustus 2018
 

Wij zijn ontzettend tevreden over de manier waarop Jacob en Debby zijn omgegaan met het verlies van onze vader. Het geduld en de passie voor hun beroep straalt bij hen. Zij nemen heel veel zorgen in eerste instantie bij de familie weg. Graag bevelen wij hen bij jullie aan.

Familie Dopmeijer, Emmeloord
Augustus 2018

28 april 2018 was het een jaar geleden dat onze moeder overleed. we waren aangenaam verrast dat wij een persoonlijk bericht kregen van Jacob en Debby om ons sterkte te wensen met het verwerken van het verlies van onze moeder. Ik dacht terug aan het overlijden en de warme zorg van Jacob die ons door de eerste moeilijke dagen heeft gebracht. Zijn persoonlijke aandacht en juiste inschatting om aan te sluiten bij ons als familie vond ik bijzonder. Het gaf een vertrouwd gevoel en energie om zaken aan te pakken. Hij was een betrouwbaar baken die ons stap voor stap mee nam om het afscheid van onze moeder goed voor te bereiden. Met humor was er naast tranen ook tijd om met elkaar te lachen. Jacob bedankt voor je fijne ondersteuning, wij als broers en zussen hebben je inzet enorm gewaardeerd!

Fam. Dragt, Vollenhove
April 2018

Ik kan mij aansluiten bij alle lovende woorden wat er al geschreven is. Jacob heeft ons bijzonder professioneel geholpen, gesteund heeft en vooral elke dag even langs kwam. Hij hielp ons bij het verzoegen van de uitvaart van onze vader. Ons vrij liet in alles wat wij wilden. Een betere hadden we niet kunnen treffen. Bedankt voor alles.

Familie Bonnes
Januari 2018

Op 26 november 2017 is onverwachts ons moeder overleden en wat waren wij van slag zeg!! Je weet je echt geen raad en wat is het dan ontzettend fijn dat Jacob ons in alles heeft begeleid. Niets was hem teveel en hij stond open voor alle vragen. Jacob en Debby hebben zeker hart voor hun zaak, dat was in alle opzichten wel te merken.
Nogmaals hartstikke bedankt daarvoor!!!!

Familie van Oosten, Ens
December 2017

Beste Jacob,

namens alle familieleden wil ik je hartelijk bedanken voor je goede zorgen en alle begeleiding omtrent de dankdienst en de begrafenis van tante Alie. Je hebt het prima geregeld en ook met genoeg losheid en improvisatie om het prettig te laten verlopen. Ik denk dat tante Alie tevreden zal zijn met haar afscheid.
Hartelijk dank daarvoor,
We zullen je zeker aanraden.

Met vriendelijke groet,

Familie van Unen, Emmeloord
Oktober 2017

Op de meest denkbare soepele manier heeft Jacob onze familie bij de hand genomen bij het afscheid van onze moeder. Hij wist exact wat er moest gebeuren, stuurde zonder dwingend te zijn en hielp ons de dag van het afscheid door. Alert, punctueel en zo prettig dat het leek alsof hij al jaren bij de familie hoorde. En op de juiste momenten deed hij een stapje terug omdat hij precies aanvoelde wanneer dat nodig was. Een echte vakman!!

Familie Naber, Emmeloord
September 2017

Met grote tevredenheid kijken wij terug op een vriendelijke en zorgzame begeleiding bij de uitvaart. Samen met ons heeft Jacob voor een mooi, eervol en waardig afscheid gezorgd. Veel waardering en dank hiervoor Jacob en Debby

Familie Nagtzaam, Nagele
Juni 2017

Onze hartelijke dank voor jullie mooie en voortreffelijke begeleiding, na het overlijden van mijn man, onze vader en opa.
Alles is met veel respect voorbereid en bij de begrafenis verliep alles zoals was afgesproken. Heel veel dank daarvoor.

Familie van Maar, Kraggenburg
Juni 2017

Na het zo plotseling overlijden van mijn Jan, onze vader en opa, hebben wij veel steun gekregen van Jacob. Fijne gesprekken (heel belangrijk), Jacob dacht met ons mee, alles was verder prima geregeld. We kunnen terugkijken op een fijne samenwerking. Het heeft ons als gezin goed gedaan.

Familie Hooyer, Tollebeek.
mei 2017

Mijn enige broer, Johannes Westerdijk (Han) stierf 18 mei 2017. Er komt op dat moment, naast het verdriet, heel veel op je af. Er is veel te regelen en alles gaat tamelijk snel. Fijn en geruststellend voor ons was dat we de crematie, met alles wat daar bij hoort aan Jacob Buijsman konden overlaten. Met zijn dagelijkse bezoekje ontstond er een geweldige wisselwerking. Werkelijk alles konden we bespreken en overleggen. Hij was in die dagen één van ons. het voelde en voelt goed. Jacob, BEDANKT. Groeten aan Debby.

Kirsten en Frans, Ens
Mei 2017

Lieve Jacob,
Dankjewel voor je grote inzet en steun bij het afscheid nemen van onze vader. Je was er iedere dag en hebt ons door de dagen heen geleid op een liefdevolle en vertrouwde manier. Het voelde goed en we zijn je hier dankbaar voor.

Vriendelijke groet,
Familie Walsma, Nagele
Januari 2017

Een woord van dank voor deze lieve mensen, die met hart en ziel hun werk doen, die je op het moment van overlijden van een dierbare, je het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat.

Familie de Jong, Marknesse

Via een vriendin bij Jacob terecht gekomen. Ondanks zijn drukke werkzaamheden mij toch op een fijne wijze geholpen.
De crematie was perfect geregeld waarover ook vol lof werd gesproken. In deze, voor mij, moeilijke tijd werd er goed meegedacht en was niets teveel.  De afspraken werden voor  de volle 100% nagekomen wat zeer prettig was.
Voor mij was het een heel waardig afscheid waar ik nog heel vaak in positieve vorm aan terug denk, ondanks het grote verlies.

Karina, Emmeloord

Door eerdere positieve ervaringen bij het overlijden van onze  mem vorig jaar januari, hebben wij geen moment getwijfeld om Jacob weer in te schakelen nu onze heit zo snel na haar kwam te overlijden. Hij heeft ons opnieuw goed begeleid en bijgestaan in deze heftige periode. Het voelde allemaal erg vertrouwd aan en hij had aan een paar woorden genoeg om alles in goede banen te leiden.  Ook na deze periode was hij belangstellend met hoe we het verlies konden verwerken. Kortom , een aanrader als je iemand zoekt die vakkundig en menselijk een uitvaart kan regelen.

Tini en Ronald, Melle en Wilma Riemersma

Jacob was onze begrafenisondernemer na het overlijden van onze vader in januari 2017. We waren heel blij met hem en zijn hulp in zo'n moeilijke tijd, waarin je allerlei snelle beslissingen moet nemen. Jacob is aardig, open en toegankelijk.

Hij gaf ons als familie veel ruimte om onze eigen ideeën voor de uitvaart te realiseren. Wat ook fijn en handig is: hij drukt de rouwkaarten zelf, snel en mooi.
Mensen in Emmeloord en omgeving die te maken krijgen met een sterfgeval zouden we Jacob aanraden.

Overigens waren we bij Jacob uitgekomen na eerdere goede ervaringen in de familie met een uitvaart begeleid door zijn vrouw, Debby.

Familie Dingemans, Emmeloord, Driebergen, AmsterdamMijn vader overleed 21 december 2016. Rare en heftige dagen zo vlak voor de kerst. Jacob kwam tussen het overlijden en de crematie elke dag bij mijn moeder. Dat was een enorme steun voor haar en het gaf haar veel vertrouwen. Ook op de dag van de uitvaart belde hij haar nog even op om te vragen of alles goed met haar ging. Jacob regelde alles snel en goed, wat ook de rest van het gezin veel vertrouwen gaf. Bovendien is hij heel aardig en zeer toegankelijk wat mijn moeder, ik en iedereen die met hem te maken had als zeer prettig hebben ervaren. Mede dankzij Jacob kijken we terug op een mooie uitvaart.  Ik zou Jacob iedereen willen aanbevelen. 

 
Inge Oud, Emmeloord


 

In november 2016 hebben we na een zware periode afscheid van onze moeder moeten nemen. Onze moeder had al aangegeven dat ze de uitvaart graag door Jacob en Debby verzorgd wilde hebben. Jacob heeft ons in de periode tussen het overlijden en begraven met raad en daad bijgestaan en ons veel steun geboden. Wanneer er keuzes gemaakt moesten worden, dacht Jacob op een prettige wijze met ons mee en regelde hij dat eventuele persoonlijke, meer out of the box, wensen van ons en onze moeder gerealiseerd konden. We kijken met een goed en dankbaar gevoel op de begrafenis terug.
 
Familie de Jong
Emmeloord, Groningen. Den Haag

In februari 2016 heeft Jacob voor ons de dankdienst en de begrafenis van mijn man, onze vader en opa verzorgd. Als we terugkijken op deze dienst en de begrafenis is het fijn om te zien hoe betrokken Jacob was bij ons. Hij voelde ons aan als familie, ook omdat hij mijn man en onze vader kende, het was daarom erg fijn samenwerken. Een arm om je schouder, een lolletje op zijn tijd, ondanks de ernst van de situatie en de intense begeleiding maakt dat wij ons op ons gemak voelden bij Jacob en wij ons volledig konden richten op het afscheid nemen. 

Ook de betrokkenheid na de tijd doet ons erg goed.

Jacob en Debby, nogmaals erg bedankt.

Groeten, Familie Veldhuis, Ens

 

In juli van dit jaar overleed onze lieve moeder. Dus moet je op zoek naar een goed en prettig uitvaartbedrijf. wij hadden al de nodige positieve teksten gehoord over Persoonlijke uitvaartverzorging  Debby van der Weegh in Ens. Ook de recensies op hun website waren en zijn overtuigend positief. Dus ik heb ze opgebeld en gevraagd of ze de uitvaart van onze moeder konden regelen. Van dat telefoontje heb ik geen seconde spijt gehad; wat een kundige, prettige en zorgzame mensen zeg! Alles rondom het overlijden en de begrafenis werd met veel zorg en respect uit handen genomen, inclusief de verzorging van onze moeder vlak na haar overlijden. Jacob, hij was de begrafenisondernemer van dienst, sprak alles met ons door. Hij maakte samen met ons een spoorboekje van de dag van de begrafenis, en nam daarin geroutineerd al onze wensen en verlangens mee. Rustig en gedegen liet hij alles perfect verlopen, en bleef daarbij respectvol op de achtergrond. Ons verdriet, ons gevoel stond voorop. Het is natuurlijk nooit gemakkelijk een dierbare te verliezen. Maar het voelt dan wel troostend aan dat we met z'n allen kunnen terugkijken op een vredige en uitstekend georganiseerde begrafenis. Kortom, ik kan iedereen dit uitvaartbedrijf van harte aanbevelen! 

Familie Buijsman

 

Op 11 augustus 2016 overleed mijn moeder op 92 jarige leeftijd en Jacob heeft ons begeleid.
Het voelde als een warme deken. Hij stond ons terzijde met raad en daad, had een luisterend oor en als het nodig was kreeg je een arm om je heen. In een gemoedelijke en huiselijke sfeer hebben we samen alles geregeld en dat voelde erg goed. Jacob, bedankt voor alles en complimenten van ons allemaal.

Familie Kouwen, Ens

 

In augustus 2016 heeft Jacob de uitvaart verzorgd van onze stiefmoeder. Hij heeft dat op een zeer nette wijze gedaan.
Hij neemt er alle tijd voor om je in het hele proces te begeleiden.
De hele begrafenis was goed geregeld met de kerk en gemeente.
Ook de afhandeling is op een zeer correcte wijze gedaan.

Familie Woets, Emmeloord 

Wij zijn erg content met de begeleiding en hulp die we mochten ontvangen van Jacob en Debby na het overlijden van mijn vrouw en onze moeder. We hadden voldoende ruimte om onze eigen gedachten, inzichten en gevoelens in te brengen. We hebben de totale uitvaart ervaren als eervol, liefdevol en respectvol.

Familie Loosman, Swifterbant

 

Onlangs hebben Jacob en Debby de uitvaart van mijn schoonvader verzorgt.
Wij kunnen terugkijken op een hele mooie en fijne samenwerking.
Vooral de persoonlijke aandacht is voor ons een belangrijk punt.
Jacob en mijn man John hebben samen de laatste verzorging van mijn schoonvader gedaan en dat was voor mijn mijn man heel bijzonder. Niet alleen tijdens de intensieve week, maar ook daarna kun je altijd op hun terugvallen.

Jacob en Debby, dank jullie wel voor jullie hartverwarmende betrokkenheid.

John en Ineke Nijboer, Ens

 

Wij willen Jacob bedanken voor de begeleiding van de uitvaart van mijn man, onze (schoon)vader en opa. Zeer professioneel, persoonlijk, met veel ruimte voor onze eigen inbreng. Er moet in een paar dagen veel geregeld worden, op een rustige manier werd alles begeleid. Zeer belangrijk voor de sfeer in zo'n heftige week.

Familie Hoftijzer, Tollebeek

Jacob werd ons aangeraden door de begrafenisondernemer die acht jaar geleden de begrafenis van mijn vader heeft begeleid. Jacob heeft ons alles uit handen genomen waarvan wij aangaven dat te willen, steeds met respect en een goede balans tussen er zijn en er niet zijn.

Jacob, bedankt!

Familie Dijks, Emmeloord

 

Debby en Jacob zijn echte vakmensen, hun slogan 'persoonlijke uitvaartzorg' maken ze ook echt waar.
Persoonlijk hebben ze voor mijn familie twee keer een uitvaart verzorgd. Die van mijn oma en van mijn tante.
Beide met veel eerbied en respect, maar ook heel persoonlijk. Dat persoonlijke uit zich in het contact en hoe vaak Jacob en Debby er voor ons waren en dat was veel vaker dan de gemiddelde uitvaartondernemer.
Ook vragen ze wat hun mogen doen en geven ze aan wat de familie zelf kan en mag doen. Een voorbeeld is het aangeven van overlijden bij de gemeente.

Er zijn uitvaartondernemers die dat zelf direct doen, maar er zijn ook familie's die dat graag zelf willen doen.
Jacob en Debby houden daar rekening mee en dat maar één van de vele voorbeelden.
Daarnaast mag ik ook zakelijk voor hun werken.

Wanneer een familie de wens heeft om een uitvaart te laten registreren, dan bellen Jacob en Debby mij altijd.
Als deze wens er is, is het vaak geen uitvaart van iemand die een mooie leeftijd heeft bereikt, maar iemand die ziek is of plotseling is overleden. Ook dan kom ik bij families die heel gerustgesteld en niet stressvol zijn.
Je merkt gewoon in alles dat die families de juiste keuze hebben gemaakt in het kiezen van hun uitvaartondernemer, die hun door deze moeilijke tijd helpt.

Dat is erg fijn om te zien.

Voor mijn werk kom ik ook in contact met andere uitvaartondernemers, maar ik ken er maar weinig die het zo goed doen als hun. Ik zou Jacob en Debby echt bij iedereen willen aanbevelen.

Frans Pol, Ens 

 

Na het overlijden van onze vader kwamen wij in contact met Jacob.
Hij was tijdens deze periode een grote steun, een luisterend oor voor onze wensen.
Mede dankzij hem kunnen wij terugkijken op een mooie uitvaart voor onze vader.
Wij zijn hem daar heel dankbaar voor.

Familie Goeree – van Hooff, Emmeloord

 

Wij mogen terugkijken op een bijzonder fijne en prettige samenwerking met Jacob en Debby. Door eerdere positieve ervaringen bij een uitvaart van een vriendin, kwam uitvaartonderneming Debby van der Weegh naar voren. Tijdens een heftige en emotionele periode na het verlies van mijn vrouw en onze (schoon)moeder, was het fijn om op een persoonlijke en geduldige manier te worden bijgestaan door deze mensen. De vele gesprekken met Jacob gaven rust en tevens werd er goed geluisterd naar onze wensen. We hebben met een gerust gevoel de organisatie van de uitvaart uit handen gegeven, waarbij we vol vertrouwen waren van de kwaliteiten van Jacob en Debby.
We kunnen terugkijken op een mooi en waardig afscheid.

Familie Riemersma, Tollebeek

Wij zijn zeer tevreden over de hulp, advies en begeleiding die wij mochten ontvangen na het overlijden van onze vader.

Familie Veijer, Ens

 

Verzenden

Deel uw ervaring, zodat andere families een beeld kunnen vormen over onze werkwijze