WIJ ZIJN ER DAG
EN NACHT VOOR U
0527 - 25 10 70
06 - 30 09 68 66

MELD EEN OVERLIJDEN
DAG EN NACHT BEREIKBAAR
0527 - 25 10 70

Na het overlijden

De dood van een dierbare is altijd een grote emotionele gebeurtenis in het leven van de nabestaanden. In de dagen na het overlijden moet er veel geregeld worden. Persoonlijke wensen spelen hierbij een rol. Het belangrijkste is dat een uitvaart bij een overledene past, maar ook bij de nabestaanden. In nauwe samenspraak met nabestaanden verzorgen wij begrafenissen en crematies, waarbij wij u zoveel mogelijk tot steun zullen zijn.

Het is mogelijk een kennismakingsgesprek of voorbespreking te hebben voordat iemand overleden is. Op verzoek ontvangt u van ons een wensenboekje waarin u uw wensen kenbaar kunt maken. U kunt deze aanvragen via het contact formulier. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Kennismaken
Een dierbare is overleden. “Wat staat me te wachten?”

Kosten en verzekeringen

U kunt ons altijd bellen voor het regelen en verzorgen van een uitvaart, ongeacht of, en zo ja, hoe u verzekerd bent. De hoogte van het uit te keren bedrag is afhankelijk van het soort verzekering u heeft afgesloten. Een kapitaalverzekering keert altijd het totaal verzekerde bedrag uit, mits het aan de uitvaart besteed wordt. Een natura verzekering keert uit wat er in de polis besproken is. Bij een natura verzekering lijkt het vaak dat alles geregeld is, toch blijkt bijna altijd dat dit niet zo is en komen mensen alsnog voor verrassingen te staan. De meeste inwoners van de Noordoostpolder zijn bij Yarden (voorheen BVIJ / NUVA) verzekerd. Met hen hebben wij uitstekende afspraken over de uitbetaling van het verzekerde bedrag.

Als u advies wilt over een uitvaartverzekering, kunnen wij u daarbij helpen.

Een uitvaart kost veel. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat er alle zorg en aandacht aan besteed wordt. U krijgt dan ook van ons alle tijd en aandacht en u ontvangt altijd van ons een transparante kostenbegroting, zodat u weet welke kosten er op u afkomen.

Mogelijkheden