Kosten en verzekeringen

Kosten en verzekeringen

U kunt ons altijd bellen voor het regelen en verzorgen van een uitvaart, ongeacht of, en zo ja, hoe u verzekerd bent. De hoogte van het uit te keren bedrag is afhankelijk van het soort verzekering u heeft afgesloten. Een kapitaalverzekering keert altijd het totaal verzekerde bedrag uit, mits het aan de uitvaart besteed wordt. Een natura verzekering keert uit wat er in de polis besproken is. Bij een natura verzekering lijkt het vaak dat alles geregeld is, toch blijkt bijna altijd dat dit niet zo is en komen mensen alsnog voor verrassingen te staan. De meeste inwoners van de Noordoostpolder zijn bij Yarden (voorheen BVIJ / NUVA) verzekerd. Met hen hebben wij uitstekende afspraken over de uitbetaling van het verzekerde bedrag.

Als u advies wilt over een uitvaartverzekering, kunnen wij u daarbij helpen.

Een uitvaart kost veel. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat er alle zorg en aandacht aan besteed wordt. U krijgt dan ook van ons alle tijd en aandacht en u ontvangt altijd van ons een transparante kostenbegroting, zodat u weet welke kosten er op u afkomen.
Op onze website vind u een kostencalculator met de actuele prijzen. Via deze calculator krijgt u een goed inzicht in de kosten die bij een uitvaart komen kijken.