WIJ ZIJN ER DAG
EN NACHT VOOR U
0527 - 25 10 70
06 - 30 09 68 66

MELD EEN OVERLIJDEN
DAG EN NACHT BEREIKBAAR
0527 - 25 10 70

Kennismaken

Al weer ruim 16 jaar zijn wij een vertrouwd gezicht in ‘De Noordoostpolder’ en hebben wij vele uitvaarten mogen verzorgen. De eerste 10 jaar door Debby en alweer 7 jaar door Jacob. Mensen helpen op een kwetsbaar moment in hun leven en er voor zorgen dat nabestaanden tevreden zijn over de uitvaart van hun dierbare is voor ons beide de drijfveer voor dit mooie werk. Heel bewust is er de keuze om u persoonlijk te begeleiden. Dat wij daarbij toegelaten worden in de intimiteit van het afscheid nemen, vinden wij heel bijzonder.

Dit is waar wij voor staan:

  • Persoonlijke zorg en aandacht
  • Betrokken
  • Oog voor detail
  • Bijzonder dienstverlenend
  • Ik kom iedere dag bij u langs
Debby van der Weegh

Debby van der Weegh

In 2004 ben ik begonnen als eerste vrouwelijke uitvaartonderneemster in de Noordoostpolder en omgeving.
Al die jaren met de betrokken steun van Jacob en onze dochters. Door persoonlijke omstandigheden treed ik niet meer op de voorgrond, maar hou mij meer bezig met zaken achter de schermen.

Jacob Buijsman

In 2004 zijn Debby en ik gestart met onze uitvaartonderneming waar Debby de uitvaarten verzorgde en ik meer achter de schermen bezig was. Daarnaast werkte ik voor een supermarkt organisatie als bedrijfsleider. In 2013 heb ik ontslag genomen en kon ik mij volledig richten op het uitvaartwerk. In 2014 heb ik mijn diploma als uitvaartverzorger behaald en ben ik naast Debby zelfstandig uitvaarten gaan regelen en verzorgen. In de zes jaar die achter mij liggen heb ik vele families mogen ondersteunen en ben ik dankbaar voor het vertrouwen wat men in mij heeft gesteld. Ik hoop nog vele jaren dit mooie werk te mogen doen en diegenen tot steun te zijn, die mij nodig hebben.

Jacob Buijsman-Kennismaken -Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging