WIJ ZIJN ER DAG
EN NACHT VOOR U
0527 - 25 10 70
06 - 30 09 68 66

MELD EEN OVERLIJDEN
DAG EN NACHT BEREIKBAAR
0527 - 25 10 70

Kennismaken

Al weer ruim 18 jaar zijn wij een vertrouwd gezicht in ‘De Noordoostpolder’ en hebben wij vele uitvaarten mogen verzorgen. De eerste 10 jaar door Debby, alweer 9 jaar met Jacob en sinds 2021 ook met Lyke. Mensen begeleiden op een kwetsbaar moment in hun leven en er voor zorgen dat nabestaanden tevreden zijn over de uitvaart van hun dierbare is voor ons de drijfveer voor dit mooie werk. Een goed afscheid kan immers veel bijdragen aan de start van een ‘gezond’ rouwverwerkingsproces. Heel bewust is de keuze om u persoonlijk te begeleiden. Dat wij daarbij toegelaten worden in de intimiteit van het afscheid nemen, vinden wij heel bijzonder.

Dit is waar wij voor staan:

  • Persoonlijke zorg en aandacht
  • Betrokken
  • Oog voor detail
  • Bijzonder dienstverlenend
  • Ik kom iedere dag bij u langs

Debby van der Weegh

In 2004 ben ik begonnen als eerste vrouwelijke uitvaartondernemer in de Noordoostpolder en omgeving.
Al die jaren met de betrokken steun van Jacob en onze drie dochters. Ik heb het werk met enorm veel passie en voldoening gedaan. Door persoonlijke omstandigheden geef ik het stokje nu door aan mijn man en onze jongste dochter.

 

 

 

Jacob Buijsman

In 2004 zijn we gestart met onze uitvaartonderneming, waar Debby de uitvaarten verzorgde en ik meer achter de schermen bezig was. Daarnaast werkte ik voor een supermarkt organisatie als bedrijfsleider. In 2013 heb ik ontslag genomen en kon ik mij volledig richten op het uitvaartwerk. In 2014 heb ik mijn diploma als Uitvaartbegeleider behaald en ben ik naast Debby zelfstandig uitvaarten gaan regelen en verzorgen. In de 9 jaren die achter mij liggen heb ik vele families mogen ondersteunen en ben ik dankbaar voor het vertrouwen wat men in mij heeft gesteld. Ik hoop nog vele jaren dit mooie werk te mogen doen en diegenen tot steun te zijn, die mij nodig hebben.

Lyke Buijsman

In 2019 ben ik afgestudeerd als kunstdocent aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Toen ik nog bezig was met de opleiding wist ik eigenlijk al wel dat het werk van mijn ouders nóg meer mijn interesse kreeg, dan hetgeen ik toen deed. Ik weet het nog als de dag van gisteren, ik was 13 jaar toen mijn moeder startte. Door de openheid binnen ons gezin hebben mijn zussen en ik een hoop mooie en bijzondere verhalen mogen horen over het vak en hebben we alle ontwikkelingen binnen het bedrijf meegekregen. Hun liefde voor dit werk was voor mij altijd voelbaar en daardoor heeft het ook mij ‘gegrepen’. In 2021 heb ik, na veel ervaring opgedaan te hebben, mijn diploma als Uitvaartbegeleider behaald. Ik hoop diegenen die dat nodig hebben, met aandacht en betrokkenheid te mogen begeleiden. De visie van Debby zal hierin altijd het uitgangspunt blijven.