WIJ ZIJN ER DAG
EN NACHT VOOR U
0527 - 25 10 70
06 - 30 09 68 66

MELD EEN OVERLIJDEN
DAG EN NACHT BEREIKBAAR
0527 - 25 10 70

Alles draait om uw ervaring

Bent u tevreden over onze begeleiding of bent u aanwezig geweest bij een plechtigheid door ons geleid?
Denkt u dat wij bij andere families ook van toegevoegde waarde kunnen zijn? Deel dan uw ervaring, zodat andere families zich een beeld kunnen vormen over onze werkwijze. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld en wij danken u daar hartelijk voor.

Een warme groet van,
Debby van der Weegh en Jacob Buijsman

Familie Verhagen, Emmeloord De leegte van het gemis van mijn broer blijft nog moeilijk te aanvaarden, maar dankzij zoveel persoonlijke aandacht en betrokkenheid van Jacob en Debby verzacht dit het grote verdriet en vergroot dit de kracht om verder te gaan. Het invullen van alle wensen was volledig bespreekbaar en uitvoerbaar. De passie waarmee jullie ons hebben bijgestaan was geweldig en helpt ons zeker verder in het rouwproces.

Jacob en Debby nogmaals bedankt voor alle ondersteuning!!

Kees Verhagen Emmeloord
Familie Kuiken, Emmeloord Beste Debby en Jacob,

Namens Johan, Remco, Toni en mijzelf wil ik je bedanken voor de goede zorg en begeleiding na het overlijden en de crematie van mijn man Jan Kuiken. Wij hebben het als zeer warm ervaren. Het was een afscheid met een lach en een traan.
Ik wil je tevens bedanken voor het idee om van vingerafdrukken van Jan een herinneringssieraad te laten maken. Het is nu bijna een jaar geleden, wij kijken terug op een mooi afscheid van Jan.

Bedankt voor alles
Lia Visscher - Bovendeur Kerst 2017 overleed mijn moeder. Mijn broer zei mij dat hij iemand kende van vroeger die hij graag wilde vragen om de uitvaart te regelen. Ik stemde toe. Ook ik bleek Jacob te kennen van vroeger. De uitvaart van onze moeder was ingetogen en mooi. Niet wetende dat ik nog geen vier maanden later weer aanklopte bij Jacob en Debby. Nu vroeg ik willen jullie ook de uitvaart van mijn broer regelen. Het was een mooie lente dag, een memorabele uitvaart van minuut tot minuut. Jacob hield alles nauwlettend in de gaten en leidde alles in goede banen, samen met zijn vrouw Debby. Ik heb deze mensen in mijn hart gesloten. Zij hebben liefde voor hun vak, want dat is het, een vak om uitvaartondernemer te zijn. Dankbaar voor wat zij voor ons hebben gedaan.

Lia Visscher - Bovendeur
Familie Stulp - van Ewijk, Emmeloord Toen mijn/onze vader 2 jaar geleden overleed, deed Jacob de uitvaart. Mijn zus had Jacob daarvoor ook al bij een uitvaart meegemaakt en had een hele goede ervaring.
Mijn man was al ziek toen mijn vader overleed en op enig moment kreeg ik Jacob zijn visitekaartje, of ik heb er toen zelf om gevraagd. 1 ding was voor mij duidelijk, als mijn man, en de papa van onze kinderen zou overlijden, wilde ik graag dat Jacob de uitvaart zou verzorgen. Voor het overlijden heb ik Jacob gebeld en gevraagd of hij nog een keer langs wilde komen, zodat hij ook nog met mijn man in gesprek kon gaan, en de eventuele wensen van mijn man zouden dan ook besproken kunnen worden. Toen mijn man is overleden heb ik contact opgenomen met Jacob, en Jacob is daarna naar ons toe gekomen. Jacob is een warme persoonlijkheid, is zeer betrokken, het voelde voor mij/ons erg vertrouwd en hij heeft de uitvaart van mijn man en de papa van onze kinderen tot in de puntjes geregeld.
Familie de Jong - Otten, Vollenhove We zagen het moment dichterbij komen dat mijn schoonvader zou overlijden. Jaren geleden had hij kennisgemaakt met Debby en had hij zijn wensen aan haar kenbaar gemaakt. Een paar weken voor het overlijden leerde wijzelf Jacob kennen die ons op een heel professionele manier begeleidde zonder, commerciële nadruk. Opties en tal van mogelijkheden werden voorgelegd, met veel ruimte om zaken zelf in te kunnen vullen. Op het moment dat het zover was stond Jacob aan onze zijde en nam hij alle zorg als vanzelf over zonder opdringerig te zijn met opnieuw alle ruimte voor rust, zodat er tijd was om zelf te kunnen blijven beslissen. De uitvaart was mooi en precies zoals mijn schoonvader dit gewild had. Negen weken later overleed ook mijn schoonmoeder. Omdat we dit al verwachtte, hadden wij met Jacob ruim vooraf de tijd genomen om hiervoor alvast een draaiboek te maken. Daardoor was er op het moment van overlijden geen stress naast alle emoties. Immers twee overlijdens in zo’n korte tijd doen een aanslag op je eigen leven. Dan is het belangrijk dat je op iemand kan leunen die zich echt verplaatst in de situatie en zaken uit handen neemt. Jacob en Debby jullie hebben ons enorm fijn ontzorgt en daardoor is alles veel dragelijker geworden.

Bedank Eric & Annerie
Familie Leeuw, Rotterdam, Ens Beste Jacob,

Allereerst bedankt voor het regelen en verzorgen van onze crematie van onze moeder/schoonmoeder het had niet beter gekend. TOP

Algon & Kirsten Leeuw Rotterdam

Wij kwamen via ds Timmer bij Jacob aangezien wij in Rotterdam wonen en onze moeder in Kampen ( noodgedwongen ) en voorheen jaren in Ens.
Wat een perfecte, warme en meedenkende man is Jacob, het voelde binnen 5 minuten al super vertrouwd, alhoewel wij als Rotterdammers heel direct zijn speelde Jacob daar goed op in. Aangezien wij een beetje van onszelf en een beetje Ens-gevoel in onze afscheidsdag wilde hebben heeft Jacob ons zo goed geholpen, we voelde als een familielid.
Wij kunnen als geen ander zeggen: Jacob we zullen je nooit meer inhuren ivm de afstand , maar kan iedereen adviseren kom je op dit moment te staan: bel Jacob.

Bedankt voor alles, dankzij jouw was het ondanks het verdriet een topdag

Groeten
Algon en Kirsten Leeuw
Fam. Kuipers, Ens Juli 2018 overleed mijn lieve vrouw, onze (schoon) moeder en oma. Wij als gezin hoefde niet lang na te denken wie ons moest komen helpen, dat werden Jacob en Debby. Wij als gezin kijken terug op een mooie (voor zover het mooi kan zijn) tijd waarin Jacob ons heel fijn heeft begeleid in deze moeilijke periode, met heel veel tranen maar ook met een grapje en een dolletje op zijn tijd. Wij zouden Jacob en Debby zeker aanbevelen in zo`n nare periode, ze helpen waar het nodig is en waar het kan, wij zijn heel dankbaar wat ze allemaal voor ons hebben gedaan. Lieve Jacob en Debby, we hebben het nog niet vaak genoeg kunnen zeggen maar heel erg bedankt voor alles, de dagen dat jij bij ons was en het maken van het prachtige memoriam en voor het luisteren naar ons! DANKJEWEL!!!!!

Familie Feddes, Nagele Onze vader schreef elk jaar in zijn nieuwe agenda het telefoonnummer op van Debby en Jacob. Wij als kinderen van onze overleden vader begrijpen nu waarom hij dat deed. Er werd door Jacob naar ons geluisterd, we ervoeren dat wij de tijd kregen om over dingen na te denken, voor er beslissingen genomen moesten worden. Er werd zorgvuldig bij ons aangesloten en naast dat er veel ruimte geboden werd over hoe wij het wilden, werden er suggesties gedaan om ons op weg te helpen. Er komt in die dagen veel op je af. De manier waarop Jacob dit deed ervoeren wij als werkelijk betrokken en liefdevol. Mede dank zij hen hebben wij goed afscheid kunnen nemen van onze vader. Jacob zei in de nabespreking iets van in de trant van ''omdat dit werk ons zo aan het hart ligt, kunnen wij het beste van onszelf geven''. Wij gunnen andere families die een dierbare verliezen ook zo'n uitvaartondernemer. Dank jullie wel Jacob en Debby. Wij dragen jullie een warm hart toe.


Familie van Meerlant, Emmeloord Mede door de fijne en betrokken begeleiding van Jacob, mogen we terug kijken op een bijzondere week en mooie uitvaart van onze man/vader/opa. Met zijn persoonlijke benadering heeft Jacob ons met raad en daad, geduld, luisterend oor en kritische blik bijgestaan in dit proces en ons alle ruimte gegeven om onze wensen een plek te geven. Jacob was altijd vlot en goed te bereiken. Wij kijken dankbaar en zeer tevreden terug.

Familie van Meerlant,
Familie Hollestelle, Ens Wij hadden geen ervaring met het regelen van een uitvaart en hebben dit aan Jacob verteld. Wel al hadden we met onze (schoon)moeder/vrouw besproken wat haar wensen waren en dat was heel prettig, omdat er in korte tijd veel geregeld moet worden. Dat geeft vooral rust! De begeleiding die we kregen was heel gericht en duidelijk, invoelend, meedenkend en begripvol. Vanaf het begin reikte Jacob ons mogelijkheden aan, waarin we zelf konden beslissen of we dat wilden. Dit leidde tot mooie waardevolle momenten. Wij konden ons volledig op de uitvaart richten, terwijl Jacob alles overzag en regelde. Wij kunnen terugkijken op een mooie uitvaart waar (schoon)moeder/vrouw/oma het middelpunt was op een manier die bij haar paste en ook met aandacht voor de nabestaanden.
Wij bevelen Jacob en Debby van harte aan, bij iedereen!

Fam. Dragt, Vollenhove 28 april 2018 was het een jaar geleden dat onze moeder overleed. we waren aangenaam verrast dat wij een persoonlijk bericht kregen van Jacob en Debby om ons sterkte te wensen met het verwerken van het verlies van onze moeder. Ik dacht terug aan het overlijden en de warme zorg van Jacob die ons door de eerste moeilijke dagen heeft gebracht. Zijn persoonlijke aandacht en juiste inschatting om aan te sluiten bij ons als familie vond ik bijzonder. Het gaf een vertrouwd gevoel en energie om zaken aan te pakken. Hij was een betrouwbaar baken die ons stap voor stap mee nam om het afscheid van onze moeder goed voor te bereiden. Met humor was er naast tranen ook tijd om met elkaar te lachen. Jacob bedankt voor je fijne ondersteuning, wij als broers en zussen hebben je inzet enorm gewaardeerd!

Familie Bonnes, Ens Ik kan mij aansluiten bij alle lovende woorden wat er al geschreven is. Jacob heeft ons bijzonder professioneel geholpen, gesteund heeft en vooral elke dag even langs kwam. Hij hielp ons bij het verzoegen van de uitvaart van onze vader. Ons vrij liet in alles wat wij wilden. Een betere hadden we niet kunnen treffen. Bedankt voor alles.

Familie Bonnes
Familie van Unen, Emmeloord Beste Jacob,

namens alle familieleden wil ik je hartelijk bedanken voor je goede zorgen en alle begeleiding omtrent de dankdienst en de begrafenis van tante Alie. Je hebt het prima geregeld en ook met genoeg losheid en improvisatie om het prettig te laten verlopen. Ik denk dat tante Alie tevreden zal zijn met haar afscheid.
Hartelijk dank daarvoor,
We zullen je zeker aanraden.


Familie van Oosten, Ens Op 26 november 2017 is onverwachts ons moeder overleden en wat waren wij van slag zeg!! Je weet je echt geen raad en wat is het dan ontzettend fijn dat Jacob ons in alles heeft begeleid. Niets was hem teveel en hij stond open voor alle vragen. Jacob en Debby hebben zeker hart voor hun zaak, dat was in alle opzichten wel te merken.
Nogmaals hartstikke bedankt daarvoor!!!!


Familie Naber, Emmeloord Op de meest denkbare soepele manier heeft Jacob onze familie bij de hand genomen bij het afscheid van onze moeder. Hij wist exact wat er moest gebeuren, stuurde zonder dwingend te zijn en hielp ons de dag van het afscheid door. Alert, punctueel en zo prettig dat het leek alsof hij al jaren bij de familie hoorde. En op de juiste momenten deed hij een stapje terug omdat hij precies aanvoelde wanneer dat nodig was. Een echte vakman!!
Familie Dijks, Emmeloord Jacob werd ons aangeraden door de begrafenisondernemer die acht jaar geleden de begrafenis van mijn vader heeft begeleid. Jacob heeft ons alles uit handen genomen waarvan wij aangaven dat te willen, steeds met respect en een goede balans tussen er zijn en er niet zijn.

Jacob, bedankt!

Familie Dijks, Emmeloord

Deel uw ervaring