WIJ ZIJN ER DAG
EN NACHT VOOR U
0527 - 25 10 70
06 - 30 09 68 66

MELD EEN OVERLIJDEN
DAG EN NACHT BEREIKBAAR
0527 - 25 10 70

Alles draait om uw ervaring

Bent u tevreden over onze begeleiding of bent u aanwezig geweest bij een plechtigheid door ons geleid?
Denkt u dat wij bij andere families ook van toegevoegde waarde kunnen zijn? Deel dan uw ervaring, zodat andere families zich een beeld kunnen vormen over onze werkwijze. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld en wij danken u daar hartelijk voor.

Een warme groet van,
Debby van der Weegh en Jacob Buijsman

Fam. Kuipers, Ens Juli 2018 overleed mijn lieve vrouw, onze (schoon) moeder en oma. Wij als gezin hoefde niet lang na te denken wie ons moest komen helpen, dat werden Jacob en Debby. Wij als gezin kijken terug op een mooie (voor zover het mooi kan zijn) tijd waarin Jacob ons heel fijn heeft begeleid in deze moeilijke periode, met heel veel tranen maar ook met een grapje en een dolletje op zijn tijd. Wij zouden Jacob en Debby zeker aanbevelen in zo`n nare periode, ze helpen waar het nodig is en waar het kan, wij zijn heel dankbaar wat ze allemaal voor ons hebben gedaan. Lieve Jacob en Debby, we hebben het nog niet vaak genoeg kunnen zeggen maar heel erg bedankt voor alles, de dagen dat jij bij ons was en het maken van het prachtige memoriam en voor het luisteren naar ons! DANKJEWEL!!!!!

Familie Feddes, Nagele Onze vader schreef elk jaar in zijn nieuwe agenda het telefoonnummer op van Debby en Jacob. Wij als kinderen van onze overleden vader begrijpen nu waarom hij dat deed. Er werd door Jacob naar ons geluisterd, we ervoeren dat wij de tijd kregen om over dingen na te denken, voor er beslissingen genomen moesten worden. Er werd zorgvuldig bij ons aangesloten en naast dat er veel ruimte geboden werd over hoe wij het wilden, werden er suggesties gedaan om ons op weg te helpen. Er komt in die dagen veel op je af. De manier waarop Jacob dit deed ervoeren wij als werkelijk betrokken en liefdevol. Mede dank zij hen hebben wij goed afscheid kunnen nemen van onze vader. Jacob zei in de nabespreking iets van in de trant van ''omdat dit werk ons zo aan het hart ligt, kunnen wij het beste van onszelf geven''. Wij gunnen andere families die een dierbare verliezen ook zo'n uitvaartondernemer. Dank jullie wel Jacob en Debby. Wij dragen jullie een warm hart toe.


Familie van Meerlant, Emmeloord Mede door de fijne en betrokken begeleiding van Jacob, mogen we terug kijken op een bijzondere week en mooie uitvaart van onze man/vader/opa. Met zijn persoonlijke benadering heeft Jacob ons met raad en daad, geduld, luisterend oor en kritische blik bijgestaan in dit proces en ons alle ruimte gegeven om onze wensen een plek te geven. Jacob was altijd vlot en goed te bereiken. Wij kijken dankbaar en zeer tevreden terug.

Familie van Meerlant,
Familie Hollestelle, Ens Wij hadden geen ervaring met het regelen van een uitvaart en hebben dit aan Jacob verteld. Wel al hadden we met onze (schoon)moeder/vrouw besproken wat haar wensen waren en dat was heel prettig, omdat er in korte tijd veel geregeld moet worden. Dat geeft vooral rust! De begeleiding die we kregen was heel gericht en duidelijk, invoelend, meedenkend en begripvol. Vanaf het begin reikte Jacob ons mogelijkheden aan, waarin we zelf konden beslissen of we dat wilden. Dit leidde tot mooie waardevolle momenten. Wij konden ons volledig op de uitvaart richten, terwijl Jacob alles overzag en regelde. Wij kunnen terugkijken op een mooie uitvaart waar (schoon)moeder/vrouw/oma het middelpunt was op een manier die bij haar paste en ook met aandacht voor de nabestaanden.
Wij bevelen Jacob en Debby van harte aan, bij iedereen!

Fam. Dragt, Vollenhove 28 april 2018 was het een jaar geleden dat onze moeder overleed. we waren aangenaam verrast dat wij een persoonlijk bericht kregen van Jacob en Debby om ons sterkte te wensen met het verwerken van het verlies van onze moeder. Ik dacht terug aan het overlijden en de warme zorg van Jacob die ons door de eerste moeilijke dagen heeft gebracht. Zijn persoonlijke aandacht en juiste inschatting om aan te sluiten bij ons als familie vond ik bijzonder. Het gaf een vertrouwd gevoel en energie om zaken aan te pakken. Hij was een betrouwbaar baken die ons stap voor stap mee nam om het afscheid van onze moeder goed voor te bereiden. Met humor was er naast tranen ook tijd om met elkaar te lachen. Jacob bedankt voor je fijne ondersteuning, wij als broers en zussen hebben je inzet enorm gewaardeerd!

Familie Bonnes, Ens Ik kan mij aansluiten bij alle lovende woorden wat er al geschreven is. Jacob heeft ons bijzonder professioneel geholpen, gesteund heeft en vooral elke dag even langs kwam. Hij hielp ons bij het verzoegen van de uitvaart van onze vader. Ons vrij liet in alles wat wij wilden. Een betere hadden we niet kunnen treffen. Bedankt voor alles.

Familie Bonnes
Familie van Unen, Emmeloord Beste Jacob,

namens alle familieleden wil ik je hartelijk bedanken voor je goede zorgen en alle begeleiding omtrent de dankdienst en de begrafenis van tante Alie. Je hebt het prima geregeld en ook met genoeg losheid en improvisatie om het prettig te laten verlopen. Ik denk dat tante Alie tevreden zal zijn met haar afscheid.
Hartelijk dank daarvoor,
We zullen je zeker aanraden.


Familie van Oosten, Ens Op 26 november 2017 is onverwachts ons moeder overleden en wat waren wij van slag zeg!! Je weet je echt geen raad en wat is het dan ontzettend fijn dat Jacob ons in alles heeft begeleid. Niets was hem teveel en hij stond open voor alle vragen. Jacob en Debby hebben zeker hart voor hun zaak, dat was in alle opzichten wel te merken.
Nogmaals hartstikke bedankt daarvoor!!!!


Familie Naber, Emmeloord Op de meest denkbare soepele manier heeft Jacob onze familie bij de hand genomen bij het afscheid van onze moeder. Hij wist exact wat er moest gebeuren, stuurde zonder dwingend te zijn en hielp ons de dag van het afscheid door. Alert, punctueel en zo prettig dat het leek alsof hij al jaren bij de familie hoorde. En op de juiste momenten deed hij een stapje terug omdat hij precies aanvoelde wanneer dat nodig was. Een echte vakman!!
Familie Dijks, Emmeloord Jacob werd ons aangeraden door de begrafenisondernemer die acht jaar geleden de begrafenis van mijn vader heeft begeleid. Jacob heeft ons alles uit handen genomen waarvan wij aangaven dat te willen, steeds met respect en een goede balans tussen er zijn en er niet zijn.

Jacob, bedankt!

Familie Dijks, Emmeloord