WIJ ZIJN ER DAG
EN NACHT VOOR U
0527 - 25 10 70
06 - 30 09 68 66

MELD EEN OVERLIJDEN
DAG EN NACHT BEREIKBAAR
0527 - 25 10 70

Alles draait om uw ervaring

Bent u tevreden over onze begeleiding of bent u aanwezig geweest bij een plechtigheid door ons geleid?
Denkt u dat wij bij andere families ook van toegevoegde waarde kunnen zijn? Deel dan uw ervaring, zodat andere families zich een beeld kunnen vormen over onze werkwijze.

Uw mening wordt zeer op prijs gesteld en wij danken u daar hartelijk voor.

Een warme groet van,
Debby van der Weegh, Lyke Buijsman en Jacob Buijsman

Familie van Eerten, Emmeloord Binnen 1 jaar zowel ons moeder/oma schoonmoeder verloren(Betsy van Eerten) als nu ons vader/opa schoonvader(Harry van Eerten)
Wat was het een verrijking om opnieuw een beroep te mogen doen op Jacob. En net zoals nog geen jaar geleden was Jacob er 24/7 voor ons om te helpen/begeleiden/plannen/ uitleggen op de meest comfortabele en uiterst professionele manier zoals we hem hebben leren kennen. Jacob.... jouw hulp heeft ons al enorm geholpen in deze verwerking waarvoor ik je enorm dankbaar ben. ik zou hier niemand anders voor gevraagd willen hebben.
eeuwig dankbaar thnx
Harmjan van Eerten
Familie Yntema, Emmeloord We zijn bijzonder tevreden over de manier waarop Lyke ons heeft begeleid na het overlijden van mijn man/onze vader. Rustig en koersvast nam ze ons mee in de voorbereidingen voor de uitvaart. Ze had oog en aandacht voor hoe het met ons ging en was tegelijkertijd duidelijk over wat we wanneer moesten regelen en beslissen. Dat gaf ons veel vertrouwen in een goed en mooi afscheid.

Lyke voelde goed aan wat we nodig hadden om keuzes te maken die bij ons passen. Ze vertelde bijvoorbeeld hoe de verschillende crematoria waren qua sfeer en mogelijkheden om met elkaar na te praten. Ook legde ze duidelijk uit wat we konden verwachten als we als mijn man/onze vader zelf in de kist wilden leggen. Lyke zag ook goed wat de kleinkinderen aan konden en hoe we hen konden betrekken. Ze gaf ons steeds de informatie die we nodig hadden en de ruimte om onze eigen keuzes te maken.

Inmiddels kijken we terug op een prachtig afscheid. Dankzij alle voorbereiding konden we ons tijdens de uitvaart volledig richten op de ceremonie en alle familie, vrienden en kennissen die erbij aanwezig waren. Daar zijn we Lyke heel dankbaar voor.

Familie Yntema, Emmeloord
Familie Hepping, Emmeloord Mijn man, onze vader en grootvader is overleden op 17 maart 2023. Wij wisten dat hij ziek was en waren ons bewust van zijn vechtlust om de prognose van de arts tegen te werken. Hij heeft het vijf jaar langer vol gehouden en werd steeds zieker en minder sterk. Onze Lambert is een overwinnaar.
Toen hij echt niet meer verder kon, is hij thuis overleden. Wij hadden alles van te voren goed besproken met hem en alles is uiteindelijk ook gegaan zoals hij het wilde.

Het fijne was dat onze uitvaartverzorgster Lyke precies aanvoelde wat wij wilden en bedoelden. Al die tijd is pap bij ons in huis gebleven en kwam Lyke regelmatig langs om te kijken hoe het bij ons was en of het goed ging met pap. Haar aanwezigheid was heel welkom en zonder terughoudendheid naar haar.
In het crematorium waren we met z’n achten in de familiekamer; hadden koffie, thee, wat andere drankjes en natuurlijk... bitterballen, volgens gezinstraditie. Natuurlijk geregeld door Lyke. Nadat wij nu echt afscheid van Lambert moesten nemen gaf Lyke hierin ook haar begeleiding.
We kijken terug op een goede periode naar afscheid, met geweldige begeleiding van Lyke en zijn blij dat mam Lyke van 'Debby van der Weegh Persoonlijke Uitvaartverzorging' heeft ontmoet bij een andere uitvaart.

En nu gaan we verder met warme en liefdevolle herinneringen.

Familie Hepping
Familie Schuringa-Kupers, Emmeloord Wij dachten dat als je aangesloten bent bij een bepaalde uitvaartverzekeraar, je door hen ook de uitvaart moet laten regelen maar dat blijkt niet zo te zijn. Je hebt een keuze!

Afscheid nemen doe je maar één keer. Als het afscheid kloppend is dan zit er een bepaalde lichtheid in die verbindend en troostend is. Dit hebben wij ervaren door de warme en professionele manier waarop Lyke ons begeleid heeft bij het regelen van de uitvaart van onze moeder.
Geduldig, respectvol en meedenkend. Juist in die dagen dat de rouw het rauwst is, voelden we ons ondersteund en gesteund.
Ik blijf het heel bijzonder vinden dat we zo snel een klik met Lyke hadden en dat het regelproces zo natuurlijk op gang kwam. De ruimte voor eigen inbreng hebben wij als zeer prettig ervaren. Mochten we in de toekomst weer geconfronteerd worden met een afscheid, dan staat Lyke bovenaan ons lijstje. Goed afscheidnemen is zó waardevol.

Ingrid Schuringa
Familie van Eerten, Emmeloord Namens mijn zussen en mijzelf willen we jacob heel heel erg bedanken voor de steun en superieure begeleiding tijdens deze zwaar beladen en moeilijke periode.
Jij was steeds goed bereikbaar voor ons, stond altijd direct klaar en was er voor ons toen wij begeleiding en advies nodig hadden. Ook de uitvaartdienst is perfect verlopen en was door jou en Ans Dohmen perfect uitgevoerd. Ik kan niet anders zeggen als tegen iedereen die ooit een uitvaart moet regelen: neem deze toppers in de arm, want ze zijn zeer respectvol en heel correct. Wij kijken door alle emoties met een heel warme en voldane blik terug op de meest respectvolle en liefdevolle uitvaart van ons moeder Betsy van Eerten.

Mvg Janet, Trudy en Harmjan
Familie Ebbinge, Emmeloord In 2013 heeft Debby de uitvaart verzorgd van onze (schoon)moeder - oma. De persoonlijke benadering sprak ons aan. De rust en geboden steun was voor voor ons ontzettend waardevol. Toen in 2015 papa overleed, wisten wij direct dat wij weer bij jullie terug zouden komen, in de wens van papa. Jacob heeft ons als gezin, door deze moeilijke dagen heen geholpen. De kalmte, geen vraag is te gek, persoonlijke benadering & de steun: het heeft ons rust gegeven. Betrouwbaar in woord & daad en zorgvuldig. Afgelopen december 2022 overleed onze moeder - oma. Na alle goede ervaring direct weer contact opgenomen. Lyke heeft deze dagen ons bijgestaan. Meedenkend, meelevend en respectvol. Erg onder de indruk over haar manier van werken, ook hoe bijzonder mooi Lyke sprak tijdens de uitvaart.

Ondanks dat afscheid altijd moeilijk is en blijft, ben ik dankbaar dat jullie het verzacht hebben door jullie fijne & persoonlijke aanpak met alle 3 een hart van goud!

Margot Rasing
Familie van der Voorst, Emmeloord Het is vandaag 3 maand geleden dat onze moeder overleed. Bij toeval kwam ik Jacob twee dagen ervoor in het verpleeghuis tegen en sprak met hem over het a.s. overlijden van onze moeder. Jacob sprak met zoveel respect, dat wij ook na haar overlijden direct contact met hem opnamen.
De begeleiding die wij kregen van Jacob in alles, heeft ons enorm veel steun gegeven. Niets was teveel en konden wij altijd op hem rekenen. Hij dacht met ons mee en door zijn hulp samen met Lyke hebben wij op een hele bijzondere mooie, liefdevolle en waardige manier afscheid van onze lieve mama mogen nemen.
Wij denken hier met veel dankbaarheid aan terug.

Het was fijn om na een aantal weken nog even met Jacob te kunnen spreken en het was goed zo.

Jacob, jullie zijn fantastische mensen.
Nogmaals dank namens ons allemaal
Irma Kroes, Kraggenburg Jacob, ik wil je bedanken. In een moeilijke periode bracht jij rust en voelde je als een goede vriend.
Je hulp en aanwezigheid voelde vertrouwd, of je ons al jaren kende
Je luisterde goed naar onze wensen, stond naast ons, hielp ons met het maken van onze eigen keuzes.
We kregen van jou het gevoel dat alles mogelijk was.
Je drong je niet op en was er voor ons en mij als het nodig was.

Nogmaals bedankt, voor je persoonlijke betrokkenheid, van begin tot eind.

Warme groet, Irma.
Familie Beije, Marknesse Beste Jacob en Lyke,
Op eerste kerstdag J.l. overleed onze moeder ‘s avonds in het verzorgingshuis. Niet veel later was jij, Jacob, al ter plekke. Samen met de zorg en jou konden wij alles doen wat nodig was en daarbij viel meteen jouw vakkundige en plezierige manier van doen op. Daar waar nodig bijspringen en aan ons overlatend wat passend was. Het feit dat jij iedere dag even ging kijken stelde ons gerust. Na de kerst hebben we verder overlegd over de kaart, de bloemen en het vormgeven van de uitvaart. Ook dat verliep allemaal soepel en op een prettige manier. Tussendoor even snel contact met een vraag of om iets bij te stellen, was altijd mogelijk. Zowel jouw tip voor het crematorium “Haskerpoort” als de keuze voor het bloemwerk van Anja Snoek, bleek uitstekend bij ons te passen.
Tijdens de afscheidsdienst was het, zoals afgesproken, Lyke die daarin de leidende rol had. Op een rustige en heldere wijze heeft zij ons en alle aanwezigen door deze dag begeleid. Alles verliep zoals wij het ons maar konden wensen. Kortom, bedankt voor al jullie werk en ondersteuning, professioneel en hartelijk!

Fam. Beije
Familie Klappe, Emmeloord Beste Jacob, beste Ans,

Hartelijk dank voor al jullie goede zorgen rondom de uitvaart van mijn man, onze (schoon)vader en opa. Jullie hebben ons zeer goed geholpen met de te nemen beslissingen, de communicatie en de begeleiding was erg fijn, niets was teveel. Het was een mooi en passend afscheid waar we met een goed gevoel aan terugdenken.

Familie Klappe
Familie Joolink, Emmeloord In de moeilijke tijd van rouw en afscheid hebben wij Jacobs persoonlijke hulp en steun als heel erg fijn en waardevol ervaren. Veel lastige regel dingen neemt hij als vanzelf uit handen. Hierdoor hadden wij tijd voor de dingen waar het om moet gaan na een overlijden; namelijk het afscheid nemen van mijn man en onze vader.

Jacob nam alle tijd om alle vragen die er leefden, ook bij de kinderen, rondom dood en afscheid, te beantwoorden. De momenten waarop hij er was, waren voor ons fijne ontmoetingen en gaven structuur in de situatie die ons overkwam. Voor ons was het fijn dat er naast serieuze momenten ook tijd was voor wat luchtigere momenten. Dat kon hij heel goed aanvoelen.

De keuze voor deze uitvaartonderneming kwam door de tekst waarmee wordt geadverteerd: “Afscheid nemen met hart en ziel”. Dat was precies wat wij wilden. Deze belofte en de persoonlijke benadering heeft Jacob helemaal waargemaakt en mede daardoor kunnen wij ondanks al het verdriet, terugkijken op een hele goede en kostbare tijd rondom het overlijden en begraven van onze man en vader.
Manon Hutten, Bant (Bantega) Uitvaartverzorging met een HART. Iets in de tijd waarin wij momenteel in zitten belangrijker is dan ooit.
In april 2020 zo’n positieve ervaring gehad rondom het regelenen van de uitvaart voor de vrouw die ons het dierbaarst is.

In februari 2021 stonden mijn broer en ik weer in de positie om een uitvaart te regelen. Ondanks dat er al een keus was gemaakt voor een andere uitvaartverzorger , toch een nieuwe keus gemaakt vanuit ons hart. Jacob heeft ondanks de bijzondere omstandigheden naar ons geluisterd en samen met ons gekeken naar de mogelijkheden. Iets waar wij hem heel dankbaar voor zijn.

Uitvaart met hart en ziel, daar is niks aan gelogen! Ik had de eerste zin van onze recensie al in mijn hoofd, voordat ik het zag dat het overeenkwam met jullie visie. Zo zie je maar weer dat Jacob, iets uit draagt waar hij ook daadwerkelijk voor staat en overbrengt tot de nabestaanden.
Familie Zwarts, Emmeloord,Lelystad Hele goede ervaring gehad bij de verzorging van de uitvaart van mijn moeder, Lenie Ploeger, die vrij onverwacht in november 2020 overleed.
Wij werden begeleid door Jacob Buijsman die zeer goed de balans weet te vinden tussen persoonlijke benadering, respect, behandeling- en advisering van onze wensen en mogelijkheden, wegnemen van twijfels in voorkomend geval en doorpakken waar nodig. Echt een zorgvuldige begeleiding en ontzorging dus!
Heel belangrijk in zo'n verdrietige situatie.
Ook de zorgvuldig opgestelde reële begroting van de kosten was prettig en overzichtelijk en dat klopte achteraf ook allemaal. De uitvaart en alles er om heen was uitstekend verzorgt inclusief een uitvaartspreekster Ans Dohman die ook onze persoonlijke aanbeveling krijgt.
Niets dan lof en wij kunnen hem dus van harte aanbevelen. Nogmaals dank, Jacob
Familie Kuiken, Luttelgeest In de nacht van 10 december 2020 overleed na een kort ziekbed, onze dierbare vader/schoonvader en opa Rommert Kuiken.
Midden in de nacht heb ik contact opgenomen met Jacob. Hij was heel snel bij ons, en nam gelijk een hele prettige persoonlijkheid mee. Jacob nam gelijk in alle rust en kalmte de tijd voor ons, en toonde al het respect voor onze wensen. De dagen die hier op volgde waren rustig en hadden we samen alle tijd. Jacob nam over wat hij kon.
Om het kort te zeggen: Jacob is rustig, neemt de zorg over waar hij kan, hij is duidelijk en een zachte persoonlijkheid.
We hebben alles kunnen doen, zoals mijn vader dat wilde. We blijven met een goed gevoel achter.

Jacob, nogmaals bedankt!
Familie Woorts, Emmeloord Eind juni overleed onze vader.....razendsnel. Midden in de nacht contact met Jacob en hij was er heel snel. We voelden ons snel thuis bij Jacob en erg op ons gemak. Voelden ons gesteund, ontzorgd en begrepen. Vol respect naar onze paps en mams. Fijne contactmomenten, geen vraag teveel en fijn dat hij bij de uitvaart was. We kijken er met een heel fijn en goed gevoel op terug en hebben onze paps een mooi afscheid kunnen geven met de hulp van Jacob. Dit maakt het grote gemis een stuk dragelijker. Bedankt Jacob! Voor alles.....veel bewondering en respect voor jou! Lieve groeten namens Debbie en de hele familie Woorts.
Familie May, Ens Na het overlijden van mijn vader Jan May zijn mijn moeder, mijn broer, mijn man en onze twee dochters ontzettend goed begeleid door Jacob. We hadden hem niet eerder ontmoet hoewel we in hetzelfde dorp wonen, en op aanraden van twee verschillende vriendinnen van ons hebben we Jacob gevraagd om de uitvaart te regelen. Wat zijn we blij dat we die beslissing hebben genomen.
Hij voelde onze onzekerheid over wat er allemaal moest gebeuren direct goed aan en kwam met ideeën voor de kaart en de begrafenis waar wij zelf niet zo gauw aan dachten. Met een respectvolle dosis humor stelde hij ons direct op ons gemak.
Altijd bereikbaar voor vragen en heel erg behulpzaam. Jacob heeft een voor ons heel verdrietige periode een stuk makkelijker gemaakt. Het voelde direct alsof we hem al jaren kenden. Het voelde vertrouwd en dat was voor ons heel belangrijk. Alles was dankzij Jacob perfect geregeld en het was een mooi afscheid van papa.
We zijn Jacob ontzettend dankbaar voor alle hulp, begeleiding, goede ideeën en vooral zijn humor!! Jacob , bedankt! ?
Iby, Robin, Melissa, Mustafa, Samantha en Nathalie May - Haskan
Familie Dreves - Teune, Ens, IJsselmuiden Op Woensdag 10 Juni is onze ome Theo Teune overleden, We hebben Jacob gebeld en dat bleek meteen onze beste keus die wij op dat moment hebben gemaakt.
Op het moment dat Jacob arriveerde kregen we gelijk het gevoel dat we werden ontzorgd. De uitvaart kreeg steeds meer vorm waarbij je de keuzes kregen wil je dit of wil je dat. bij de vraag op het vervoer hadden we een uitgesproken wens, nl met een Rouwkoets en paarden. Nou dit is gelukt en niet met 2 maar 4 paarden.
Tijdens de huisbezoeken van Jacob krijg je t gevoel dat er een vriend binnen komt die je met alles helpt, zelfs even komt om ons zoontje op zn gemak te stellen.
Wij hebben de uitvaartzorg als erg prettig ervaren waar op zn tijd een dolletje gemaakt werd en zo de spanning even werden weggenomen.

Jacob & Debby, Nogmaals hartelijk dank voor de verzorging van de uitvaart en het ontzorgen.
Zoals oompje zou zeggen: Goed gedaan Jochie!!

Fam: Dreves-Teune.
Familie Franke, Emmeloord Met Hart en Ziel geeft de site van Debby en Jacob aan. Zo hebben wij dit ook ervaren met de crematie van mijn man, onze (schoon) vader Jaap Franke.
Jacob is zo betrokken en denkt echt overal aan. Geen wens van ons was onmogelijk, overal werd een oplossing voor gezocht en gevonden. Wij hebben deze week als bijzonder ervaren , mede door de hulp van Jacob. Jacob heeft ons veel werk uit handen genomen, dit gebeurde op een mooie, respectvolle, en soms wat humor, manier.
Na de crematie staat Jacob nog steeds voor je klaar en wil nog overal bij helpen.
Jacob en Debby, heel hartelijk dank voor de goede begeleiding, wij hebben dit als heel waardevol ervaren.

Lieve groet van,
Sjoukje, John en Merian, Peter en Michelle.
Familie Verhagen, Emmeloord De leegte van het gemis van mijn broer blijft nog moeilijk te aanvaarden, maar dankzij zoveel persoonlijke aandacht en betrokkenheid van Jacob en Debby verzacht dit het grote verdriet en vergroot dit de kracht om verder te gaan. Het invullen van alle wensen was volledig bespreekbaar en uitvoerbaar. De passie waarmee jullie ons hebben bijgestaan was geweldig en helpt ons zeker verder in het rouwproces.

Jacob en Debby nogmaals bedankt voor alle ondersteuning!!

Kees Verhagen Emmeloord
Familie Kuiken, Emmeloord Beste Debby en Jacob,

Namens Johan, Remco, Toni en mijzelf wil ik je bedanken voor de goede zorg en begeleiding na het overlijden en de crematie van mijn man Jan Kuiken. Wij hebben het als zeer warm ervaren. Het was een afscheid met een lach en een traan.
Ik wil je tevens bedanken voor het idee om van vingerafdrukken van Jan een herinneringssieraad te laten maken. Het is nu bijna een jaar geleden, wij kijken terug op een mooi afscheid van Jan.

Bedankt voor alles
Lia Visscher - Bovendeur, Emmeloord Kerst 2017 overleed mijn moeder. Mijn broer zei mij dat hij iemand kende van vroeger die hij graag wilde vragen om de uitvaart te regelen. Ik stemde toe. Ook ik bleek Jacob te kennen van vroeger. De uitvaart van onze moeder was ingetogen en mooi. Niet wetende dat ik nog geen vier maanden later weer aanklopte bij Jacob en Debby. Nu vroeg ik willen jullie ook de uitvaart van mijn broer regelen. Het was een mooie lente dag, een memorabele uitvaart van minuut tot minuut. Jacob hield alles nauwlettend in de gaten en leidde alles in goede banen, samen met zijn vrouw Debby. Ik heb deze mensen in mijn hart gesloten. Zij hebben liefde voor hun vak, want dat is het, een vak om uitvaartondernemer te zijn. Dankbaar voor wat zij voor ons hebben gedaan.

Lia Visscher - Bovendeur
Familie Stulp - van Ewijk, Emmeloord Toen mijn/onze vader 2 jaar geleden overleed, deed Jacob de uitvaart. Mijn zus had Jacob daarvoor ook al bij een uitvaart meegemaakt en had een hele goede ervaring.
Mijn man was al ziek toen mijn vader overleed en op enig moment kreeg ik Jacob zijn visitekaartje, of ik heb er toen zelf om gevraagd. 1 ding was voor mij duidelijk, als mijn man, en de papa van onze kinderen zou overlijden, wilde ik graag dat Jacob de uitvaart zou verzorgen. Voor het overlijden heb ik Jacob gebeld en gevraagd of hij nog een keer langs wilde komen, zodat hij ook nog met mijn man in gesprek kon gaan, en de eventuele wensen van mijn man zouden dan ook besproken kunnen worden. Toen mijn man is overleden heb ik contact opgenomen met Jacob, en Jacob is daarna naar ons toe gekomen. Jacob is een warme persoonlijkheid, is zeer betrokken, het voelde voor mij/ons erg vertrouwd en hij heeft de uitvaart van mijn man en de papa van onze kinderen tot in de puntjes geregeld.
Familie de Jong - Otten, Vollenhove We zagen het moment dichterbij komen dat mijn schoonvader zou overlijden. Jaren geleden had hij kennisgemaakt met Debby en had hij zijn wensen aan haar kenbaar gemaakt. Een paar weken voor het overlijden leerde wijzelf Jacob kennen die ons op een heel professionele manier begeleidde zonder, commerciële nadruk. Opties en tal van mogelijkheden werden voorgelegd, met veel ruimte om zaken zelf in te kunnen vullen. Op het moment dat het zover was stond Jacob aan onze zijde en nam hij alle zorg als vanzelf over zonder opdringerig te zijn met opnieuw alle ruimte voor rust, zodat er tijd was om zelf te kunnen blijven beslissen. De uitvaart was mooi en precies zoals mijn schoonvader dit gewild had. Negen weken later overleed ook mijn schoonmoeder. Omdat we dit al verwachtte, hadden wij met Jacob ruim vooraf de tijd genomen om hiervoor alvast een draaiboek te maken. Daardoor was er op het moment van overlijden geen stress naast alle emoties. Immers twee overlijdens in zo’n korte tijd doen een aanslag op je eigen leven. Dan is het belangrijk dat je op iemand kan leunen die zich echt verplaatst in de situatie en zaken uit handen neemt. Jacob en Debby jullie hebben ons enorm fijn ontzorgt en daardoor is alles veel dragelijker geworden.

Bedank Eric & Annerie
Familie Leeuw, Rotterdam, Ens Beste Jacob,

Allereerst bedankt voor het regelen en verzorgen van onze crematie van onze moeder/schoonmoeder het had niet beter gekend. TOP

Algon & Kirsten Leeuw Rotterdam

Wij kwamen via ds Timmer bij Jacob aangezien wij in Rotterdam wonen en onze moeder in Kampen ( noodgedwongen ) en voorheen jaren in Ens.
Wat een perfecte, warme en meedenkende man is Jacob, het voelde binnen 5 minuten al super vertrouwd, alhoewel wij als Rotterdammers heel direct zijn speelde Jacob daar goed op in. Aangezien wij een beetje van onszelf en een beetje Ens-gevoel in onze afscheidsdag wilde hebben heeft Jacob ons zo goed geholpen, we voelde als een familielid.
Wij kunnen als geen ander zeggen: Jacob we zullen je nooit meer inhuren ivm de afstand , maar kan iedereen adviseren kom je op dit moment te staan: bel Jacob.

Bedankt voor alles, dankzij jouw was het ondanks het verdriet een topdag

Groeten
Algon en Kirsten Leeuw
Fam. Kuipers, Ens Juli 2018 overleed mijn lieve vrouw, onze (schoon) moeder en oma. Wij als gezin hoefde niet lang na te denken wie ons moest komen helpen, dat werden Jacob en Debby. Wij als gezin kijken terug op een mooie (voor zover het mooi kan zijn) tijd waarin Jacob ons heel fijn heeft begeleid in deze moeilijke periode, met heel veel tranen maar ook met een grapje en een dolletje op zijn tijd. Wij zouden Jacob en Debby zeker aanbevelen in zo`n nare periode, ze helpen waar het nodig is en waar het kan, wij zijn heel dankbaar wat ze allemaal voor ons hebben gedaan. Lieve Jacob en Debby, we hebben het nog niet vaak genoeg kunnen zeggen maar heel erg bedankt voor alles, de dagen dat jij bij ons was en het maken van het prachtige memoriam en voor het luisteren naar ons! DANKJEWEL!!!!!

Familie Feddes, Nagele Onze vader schreef elk jaar in zijn nieuwe agenda het telefoonnummer op van Debby en Jacob. Wij als kinderen van onze overleden vader begrijpen nu waarom hij dat deed. Er werd door Jacob naar ons geluisterd, we ervoeren dat wij de tijd kregen om over dingen na te denken, voor er beslissingen genomen moesten worden. Er werd zorgvuldig bij ons aangesloten en naast dat er veel ruimte geboden werd over hoe wij het wilden, werden er suggesties gedaan om ons op weg te helpen. Er komt in die dagen veel op je af. De manier waarop Jacob dit deed ervoeren wij als werkelijk betrokken en liefdevol. Mede dank zij hen hebben wij goed afscheid kunnen nemen van onze vader. Jacob zei in de nabespreking iets van in de trant van ''omdat dit werk ons zo aan het hart ligt, kunnen wij het beste van onszelf geven''. Wij gunnen andere families die een dierbare verliezen ook zo'n uitvaartondernemer. Dank jullie wel Jacob en Debby. Wij dragen jullie een warm hart toe.


Familie van Meerlant, Emmeloord Mede door de fijne en betrokken begeleiding van Jacob, mogen we terug kijken op een bijzondere week en mooie uitvaart van onze man/vader/opa. Met zijn persoonlijke benadering heeft Jacob ons met raad en daad, geduld, luisterend oor en kritische blik bijgestaan in dit proces en ons alle ruimte gegeven om onze wensen een plek te geven. Jacob was altijd vlot en goed te bereiken. Wij kijken dankbaar en zeer tevreden terug.

Familie van Meerlant,
Familie Hollestelle, Ens Wij hadden geen ervaring met het regelen van een uitvaart en hebben dit aan Jacob verteld. Wel al hadden we met onze (schoon)moeder/vrouw besproken wat haar wensen waren en dat was heel prettig, omdat er in korte tijd veel geregeld moet worden. Dat geeft vooral rust! De begeleiding die we kregen was heel gericht en duidelijk, invoelend, meedenkend en begripvol. Vanaf het begin reikte Jacob ons mogelijkheden aan, waarin we zelf konden beslissen of we dat wilden. Dit leidde tot mooie waardevolle momenten. Wij konden ons volledig op de uitvaart richten, terwijl Jacob alles overzag en regelde. Wij kunnen terugkijken op een mooie uitvaart waar (schoon)moeder/vrouw/oma het middelpunt was op een manier die bij haar paste en ook met aandacht voor de nabestaanden.
Wij bevelen Jacob en Debby van harte aan, bij iedereen!

Fam. Dragt, Vollenhove 28 april 2018 was het een jaar geleden dat onze moeder overleed. we waren aangenaam verrast dat wij een persoonlijk bericht kregen van Jacob en Debby om ons sterkte te wensen met het verwerken van het verlies van onze moeder. Ik dacht terug aan het overlijden en de warme zorg van Jacob die ons door de eerste moeilijke dagen heeft gebracht. Zijn persoonlijke aandacht en juiste inschatting om aan te sluiten bij ons als familie vond ik bijzonder. Het gaf een vertrouwd gevoel en energie om zaken aan te pakken. Hij was een betrouwbaar baken die ons stap voor stap mee nam om het afscheid van onze moeder goed voor te bereiden. Met humor was er naast tranen ook tijd om met elkaar te lachen. Jacob bedankt voor je fijne ondersteuning, wij als broers en zussen hebben je inzet enorm gewaardeerd!

Familie Bonnes, Ens Ik kan mij aansluiten bij alle lovende woorden wat er al geschreven is. Jacob heeft ons bijzonder professioneel geholpen, gesteund heeft en vooral elke dag even langs kwam. Hij hielp ons bij het verzoegen van de uitvaart van onze vader. Ons vrij liet in alles wat wij wilden. Een betere hadden we niet kunnen treffen. Bedankt voor alles.

Familie Bonnes
Familie van Unen, Emmeloord Beste Jacob,

namens alle familieleden wil ik je hartelijk bedanken voor je goede zorgen en alle begeleiding omtrent de dankdienst en de begrafenis van tante Alie. Je hebt het prima geregeld en ook met genoeg losheid en improvisatie om het prettig te laten verlopen. Ik denk dat tante Alie tevreden zal zijn met haar afscheid.
Hartelijk dank daarvoor,
We zullen je zeker aanraden.


Familie van Oosten, Ens Op 26 november 2017 is onverwachts ons moeder overleden en wat waren wij van slag zeg!! Je weet je echt geen raad en wat is het dan ontzettend fijn dat Jacob ons in alles heeft begeleid. Niets was hem teveel en hij stond open voor alle vragen. Jacob en Debby hebben zeker hart voor hun zaak, dat was in alle opzichten wel te merken.
Nogmaals hartstikke bedankt daarvoor!!!!


Familie Naber, Emmeloord Op de meest denkbare soepele manier heeft Jacob onze familie bij de hand genomen bij het afscheid van onze moeder. Hij wist exact wat er moest gebeuren, stuurde zonder dwingend te zijn en hielp ons de dag van het afscheid door. Alert, punctueel en zo prettig dat het leek alsof hij al jaren bij de familie hoorde. En op de juiste momenten deed hij een stapje terug omdat hij precies aanvoelde wanneer dat nodig was. Een echte vakman!!
Familie Dijks, Emmeloord Jacob werd ons aangeraden door de begrafenisondernemer die acht jaar geleden de begrafenis van mijn vader heeft begeleid. Jacob heeft ons alles uit handen genomen waarvan wij aangaven dat te willen, steeds met respect en een goede balans tussen er zijn en er niet zijn.

Jacob, bedankt!

Familie Dijks, Emmeloord